SWAINSONS SALONER

Kunsten at brænde igennem​

Næste salon afvikles 12. oktober kl 8:30. Sted vil blive kommunikeret snarest direkte til dig, hvis du tilmelder dig mit nyhedsbrev. Klik her

​​Læs herunder feed back fra den seneste salon

​Kære Salon gæst

Tusind tak fordi du valgte at bruge tid på at komme til salon om kommunikation og passion d. 2. november hos ME copenhagen. Jeg håber, du tog noget med dig hjem? For mig er det Marcos billede af gejseren, der står klarest i min erindring. Billedet på at passionen bobler inde i dybet og bruser op stærk og varm og frygtløs.

​Det billede har givet mig styrke og frihed, hver gang jeg skulle optræde eller sige noget i større forsamlinger siden.

Kan du genkalde dig, hvad du tog med dig?

Er der noget, du kan bruge i din dagligdag? Og hvad skal få dig til at huske at bruge det?

Der er allerede mange af jer, der har skrevet. Og det er jeg dybt taknemmelig for!

Nedenfor kan I læse nogle af de dejlige tilbagemeldinger.Jeg håber, at I har fået inspiration til at turde gå med jeres indre impuls og kommunikere mere passioneret fra hjertet med krop og sjæl :-) Hvis du ikke er tilmeldt nyhedsbrev, kan du gøre det her. Hvis du har lyst til at dele det med nogen, du synes, det ville være relevant for, ville det betyde meget for mig!

STAY TUNED…

​”Tak for et virkelig godt arrangement i går. Det er en af de der gode og positive oplevelser som er værd at huske og tage med sig. Selvom arrangementet handlede om passion og det at kunne brænde igennem, så oplevede jeg i lige så høj grad et arrangement - et "rum" både i konkret men også i overført betydning, der var fyldt med gode emotioner. Blandt flere ting, så er gode emotioner direkte sundhedsfremmende for mennesker, det er der videnskabelig evidens for. Et efterhånden stor videnskabeligt forskningsområde, men det var lige præcis det jeg oplevede i går - gode og positive emotioner i store mængder på en alm. onsdag aften. Og så lige til slut - Ilia, da du sang O mio Babbino Caro, så ramte du noget - det rørte mig meget. Sjældent man møder et menneske som dig, der er så meget tilstede og nærværende i relationen.


"Kæreste Ilia. Tusind tak for en gennemført forrygende oplevelse. Alt godt til dig!”

Stor tak for en fantastisk aften. Tænk pludselig at se sig selv stå en onsdag aften kl. 18 og danse med lukkede øjne. Den havde jeg ikke lige set :-) Dejlig inspiration, som jeg vil bære med mig. Tak for invitationen - tak for aftenen.”

Tak for en fin aften. Du er virkelig et strålende menneske, en stor oplevelse med et stort og hjerteligt smil. Dejligt at møde dig. Glæder mig allerede til næste gang.”

Tusind tak for et par fantastiske timer, der fyldte mig med glæde. Det var så meget energi - selv da jeg cyklede hjem i mørke og regn.”

Tak for sidst – det var en rigtig fin eftermiddag. Og sikke mange mennesker!!! Det allermest berørende ved arrangementet, var da du sang og Carsten spillede. Hvis I ikke havde andre planer, kunne I leve af det.”

Jeg håber meget, at I hver især har taget et lille stykke personlig inspiration med fra scenekunstens værktøjskasse, som kan hjælpe jer med at finde forbindelse til jeres stærke nærvær, når I vil brænde igennem i jeres kommunikation fremover.

Her er et par links fra noget af det, der inspirerer mig: God fornøjelse!
Gordon Brown og Barack Obama - No handshake for you
Patsy Rodenburg - Why I do theatre
Amy Cuddy -Dit kropssprog former, hvem du er
Pharrel Williams - Happy
Der kommer også et nyhedsbrev snarest, så I kan holde jer opdaterede på stærk personlig performance og gennemslagskraft.
STAY TUNED:-)