​Foredrag

FOREDRAG med ILIA SWAINSON - får dig op af stolen!

KUNSTEN AT BRÆNDE IGENNEM!
- brug din autentiske gennemslagskraft

Kravene til at brænde overbevisende igennem, kommunikere klart og originalt har aldrig været højere end nu. Man kan se det som et pres – men man kan også lære at bruge det som et brændstof.

Scenekunstnere og retorikere har dyrket og forfinet den kunst igennem i årtusinder. Det handler om at finde forbindelsen til vores autentiske drivkraft og hente brændstoffet indefra, imodsætning til at prøve at pejle efter hvad vi tror vores omgivelser forventer udefra. På scenen kalder vi det præsens. I daglig tale hedder det nærvær.

Nærværet opstår, når vi skaber forbindelse mellem hjerne, hjerte og krop – mellem det vi ved, det vi tror på og det vi føler. Det er den forbindelse, der frigør hele vores personlige kommunikationspotentiale og gør os i stand til at skabe stærk forbindelse til andre mennesker – og bevæge dem.

Når nærværet er tilstede, fornemmer vi en menneskelig ægthed, en autentisk gennemslagskraft, som skaber troværdighed.

Der opstår en fokuseret, fri energi, som bevæger de mennesker, der oplever det. Det er den kraft karismatiske kommunikatorer har. Det er den nærmeste definition på ægte X-faktor.

Den kraft formidles gennem kroppen. Kroppen er vores instrument. Den vi er tilstede i…To be – or not to be! Er du helt tilstede - eller kun halvt? Thats the question!

KVINDE GIV DIG SELV MANDAT
- styrk din personlige gennemslagskraft

​Kvinder er stadig underrepræsenterede i medierne, i den offentlige debat, i bestyrelser, som topledere og jeg kunne blive ved.


Virkelig paradoksalt! For jeg møder konstant begavede, behjertede kvinder, der vil og kan bidrage med noget værdifuldt til fællesskabet. Men ofte sker der en forvandling i det øjeblik disse fantastiske kvinder træder ud af flokken - det nære rum, én til én eller rundbordssamtalerne - og skal stille sig op foran en stor forsamling.

Pludselig begynder rigtig mange at træde sig selv over tæerne og lægge hovedet på skrå, så de ligner generte skolepiger og ikke de kompetente fagpersoner og mennesker, de i virkeligheden er.

Det vil jeg gerne være med til at ændre på. Derfor har jeg lavet et foredrag fuld af metoder og redskaber fra scenekunstens og retorikkens værktøjskasse, der kan hjælpe med at øge kompetente kvinders gennemslagskraft.

Jeg tror, kvinder har lige så meget at bidrage med til fællesskabet som mænd. Så jeg synes, det er på tide, vi giver os selv mandat og brænder igennem!

​ILIA SWAINSON

ILIA@ILIASWAINSON.DK | Tlf. : +45 2618 8558

facebook-ikon  instagram-logo twitter-ikon  linkedin-ikon