Levende ledelse​​

Afmontér automatpiloten – og brænd igennem!

Træd i karakter som leder gennem din personlige kommunikation. Afmontér dårlige vaner og kommunikér stærkt og rent fra din personlige integritet. Sådan fremstår du levende og ægte, og får mennesker til at følge dig!

To be – or not to be? Er du halvt – eller helt tilstede?
​That’s the question!​

​Hvis du vil brænde troværdigt igennem som leder, må du først og fremmest afklare: Hvad er det du vil opnå – helt konkret? Hvorfor? Og hvordan? I den proces vælger du nemlig de rigtige ord – de ord, der passer til dig, og det du har på hjerte. På skuldrene af det skal dine ord forstærkes af din stemme og hele dit kropssprog. Sådan træder du overbevisende i karakter og vinder loyalitet og tillid hos dine medarbejdere og kunder. 

Forstår de dig? Kan de mærke dig? Så følger de dig!

ILIA ’s unikke træningsform giver dig hul igennem til hele din fond af kommunikative ressourcer. Hendes metoder skaber forbindelse mellem dit hoved og din krop, så du står ved dig selv og kommunikerer fokuseret, frit og overbevisende. Hun giver dig redskaber til at løfte dit energiniveau, være levende tilstede og brænde igennem for fuld styrke!

Kontakt Ilia

Levende ledelse lærer dig at:

  • Afklare dine mål og værdier som leder
  • Styrke din personlige integritet i lederrollen
  • Kommunikere i overensstemmelse med dine værdier i din daglige dialog med dine medarbejdere og kunder
  • Brænde igennem med fuld styrke, når du står foran en forsamling, en vigtig samtale, præsentationer, møder etc
  • ​Beherske stemme, åndedræt og kropssprog
  • Håndtere nervøsitet og pres

Skræddersy forløbet efter dine behov​

​Personlig træning

​Personlig træning tilpasses dine behov, og kan forløbe over alt fra en til seks måneder. Udgangspunktet er dig og dine personlige værdier i din rolle som leder. Med fokus på anerkendende og gennemslagskraftig personlig kommunikation afklarer vi, hvordan du virker, og påvirker, 

mest effektivt.

Kontakt Ilia

Workshops

​Workshops kan afholdes i alle formater, så de passer til jeres behov. Halvdags-, heldags- eller længere forløb for topledere, talspersoner, ledergrupper mfl. Gå i dybden med øvelser fra sangerens og skuespillerens værktøjskasse i en workshop, evt. som opfølgning på f.eks. en matiné eller soirré.

Kontakt Ilia

​Foredrag

​Kravene til at brænde igennem, kommunikere klart og originalt har aldrig været højere end nu. 

Du kan se det som et pres – eller du kan lære at bruge det som dit brændstof. Lær at sætte dig selv
​fri til at brænde igennem med dine unikke menneskelige
​og faglige styrker.

Kontakt Ilia

Kunderne siger

Kresten Schultz Jørgensen, Adm. Dir. LEAD Agency

"Ilia har igennem de seneste år hjulpet mig til at blive en meget dygtigere oplægsholder og taler. Hun har - med sin både intellektuelt velfunderede viden og sin praktiske erfaring fra scenekunsten - åbnet mine øjne og ikke mindst mit hjerte for en række non-verbale erkendelser, der er helt afgørende for den gode formidling. Er man i kropslig balance, hvorfra taler man, har man hjertet og kroppen med? Hun har flyttet mig, slet og ret."

Se hvad andre kunder siger

​ILIA SWAINSON

ILIA@ILIASWAINSON.DK | Tlf. : +45 2618 8558

facebook-ikon  instagram-logo twitter-ikon  linkedin-ikon