WORKSHOPS

Jeg skræddersyer alle workshops efter jeres særlige behov

  • Halvdagsworkshop
  • Heldagsworkshop
  • 2-3 hele dage
  • Retreats
  • Skræddersyede længere moduler til alle ledende kommunikatører i virksomheden

Ud over scenekanten – med dig selv i behold

En effektiv energiindsprøjtning til jeres interne og eksterne kommunikation. Konkrete værktøjer til at formidle de værdier og budskaber, netop I har på hjerte med størst mulig gennemslagskraft.

Læs mere her.

​Hvordan du virker – og påvirker – som LEDER

Udgangspunktet er dig og dine personlige værdier i din rolle som leder. Med fokus på anerkendende og gennemslagskraftig personlig kommunikation afklarer vi, hvordan du virker og påvirker mest effektivt. 

Læs mere her.​

Kroppen kommunikerer – brug den og gør en reel forskel

Kroppen kommunikerer hele tiden. Vi glemmer det bare nemt i en kultur, hvor vi har hundrede års tradition for at bruge tid og energi på at få skrevet de rigtige ord på talepapiret og siden 1990’erne på powerpointen. Men i begge tilfælde forbereder vi sjældent vores fysisk faktiske fremtræden. Den måde vi er tilstede på. Forskning viser, at de ord, vi bruger alene udgør ca. 10 % af vores samlede personlige kommunikation. Så afhængig af situationen er der ca. 90 % ekstra kapacitet at hente i at bruge kroppen og dens ressourcer mere bevidst .

​Brænd igennem! – uden at brænde ud

Personlig gennemslagskraft udspringer af lysten til at stå ved dig selv og dine værdier og gøre en positiv forskel for andre.

Find styrke til at brænde fuldt igennem foran en mikrofon, et kamera, en forsamling, en klasse, en gruppe, medarbejderen, kunden eller chefen – uden at brænde ud.

Styrk din unikke stemme - og skab resonans hos dine tilhørere​

PER-SONA betyder gennem-lyd. Stemmen er vores personlige fingeraftryk i lyd. Styr på stemmen øger talerens muligheder for at øve indflydelse. En fri stærk stemme giver taleren grounding og gennemslagskraft og tilhørerne fornemmelse af resonans og troværdighed.
Ledere i udvikling har derfor altid stor gavn af at finde deres stemmes unikke styrker, og opdage hvor meget det kan rykke dem og de mennesker, de kommunikerer med. 

​Den excellente kommunikatør – spil virtuost på alle dine strenge og forfør dit publikum

Frigør dig fra dit manus og forstærk formidlingen ved at inkludere det, der spontant opstår i nuet.
Målet er at udfordre og opfordre til at udvide dit repertoire. Få større overskud og inspiration til at være nærværende og spontan - både i formidlingen og i alle de uforudsete situationer, der opstår i arbejdet som professionel formidler. Kurset fokuserer på at frigive nye ressourcer og skabe rum for leg, glæde og arbejdslyst. På kurset arbejder vi med hele dit sanseapparat. Din krop, din stemme og din personlige udtryk. Virkemidlerne er sang, tekst og masser af improvisation! Udover mig vil du møde en medinstruktør og en pianist. Kurset afvikles som to dages workshop med afsluttende master class og evt. middag.

​Speak workshop – fang dine lyttere og seere - og hold dem fast

Få svar på hvordan du finder din egen stemme inden for nyhedsgenren, får styr på åndedræt, betoninger og pauser. Eller hvordan takler jeg forholdet mellem research og formidling i en travl hverdag? Hvad er en god nyhedsspeak, og hvordan er det at høre sig selv? 

​Pitch workshop​

Når I vil brænde optimalt igennem overfor kunder eller samarbejdspartnere!
Udgangspunktet er Jer – der hvor I er – lige nu. Vi skaber et trygt rum sammen, hvor I kan prøve jeres specifikke præsentationer af, fuldstændig som vi gør på teatret.

Læs mere her.​

​ILIA SWAINSON

ILIA@ILIASWAINSON.DK | Tlf. : +45 2618 8558

facebook-ikon  instagram-logo twitter-ikon  linkedin-ikon